Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdekspor Çelik'i Bükemedi

Erdekspor Çelik

U-19 Erdekspor 3 U-19 Çelikspor 3

Erdek 18 Eylül stadında Cumartesi günü oynanan Erdekspor Çelikspor U-19 gençler maçında yaşanan gol düllosunda taraflar puanları paylaşırken geride 90 dakika yaşanan bir futbol ziyafeti bıraktılar. Bu güzel maçın ilk yarıda Erdekspor ikinci yarıda ise Çelikspor takımları üstündü. Oyun 3-3 devam ederken yani maçın uzatmaları oynanırken gelişen bir Çelikspor atağında topu iyi kullanamayan Çelikspor uç elemanları aynı zamanda galibiyeti de kaçırdıkları söylenebilir.
Maçı Balıkesir bölgesi hakemlerimizden Emrullah Öğtelik. Ozan Pişkin ve Serhat Aydemir hakem üçlüsü yönetti. Erdekspor   Barış, Ali (Furkan), Zafer (Emre), Recep, Ferhat, Ümit, Erdi, Serhat, İsmet, Kubilay ve kaan 
Goller;     Dk.12, Dk.30 İsmet, Dk.40 Kaan
Çelikspor  Oğuz, Sezen, Berkay, Alparslan, Akın, Aydoğan, Sezer, Tolga, Onur Y. (Onur ), İlhan(Emre) ve Fahrettin (Emrah) 
Goller: Dk 52, 54  Berkay, Dk. 58 Onur
 Doksan dakika yüksek tempoda oynanan maçın ilk yarısında Erdekspor  hem Ali`nin sağdan bindirmeleri ile ve hem de İsmet`in iyi oyunu ile hücumda oldukça etkiliydi. Bu yüzdene de attığı golerle ilk yarıyı 3-0 gibi açık bir farkla önde kapadı.
 İkinci yarıya Çelikspor fırtına gibi girdi. Kaptan İlhan ve Alparslan`ın iyi oyunları ile Berkay`ın fırsatçılığı ve göllerdeki ustalığı birleşince Çelikspor golleri arka arkaya attı. Tabi bu arada Erdekspor`un da misafir takım Çelikspor kalesi önünden ayrılmadığını, gol pozisyonlarına girdiklerini belirtelim ama bunları da skora yansıtamadıkla


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli